Rólunk

Üdvözöljük a Kisállatorvos.hu oldalán, ahol mindent megtalál, amit egy elkötelezett gazdinak tudnia kell!

 

A Kisállatorvos.hu az MSD Animal Health, az állatgyógyászat globális piacvezető vállalatának oldala, amelynek célja, hogy információs bázis legyen mindazok számára, akik szeretnének szakértő gazdivá válni, vagy csak most tervezik, hogy kedvencet hoznak a házhoz.

 

Mint állatgyógyszergyártó és -forgalmazó cég, felvilágosítást, tanácsot tudunk adni, de a gyógyítás, a sürgősségi ellátás, illetve az éves vakcinázás a gyakorló állatorvosok feladata. Folyamatosan frissülő, országos állatorvos-kereső adatbázisunk alapján mindenki megtalálhatja a hozzá legközelebb eső szakembert, ezen kívül oltásemlékeztetővel, állatkisokossal és naponta frissülő hírekkel is igyekszünk segíteni a mindennapokban, szakembereink pedig egyéni kérdésekre is válaszolnak.

 

Legyen szó kutyáról, macskáról, vagy nyúlról, oldalunkon hasznos tippeket és tanácsokat talál ahhoz, hogy kedvencével hosszú és boldog közös élete legyen.

 

A Kisállatorvos.blog.hu blogon részletesebben olvashatnak mindarról, amit egy figyelmes gazdinak fontos tudnia, Facebook-oldalán pedig naponta frissülő tartalommal vár minden gazdát a Kisállatorvos.hu.