One family one health

Az MSD Animal Health-nél hiszünk abban, hogy az emberen túlmutató társadalmi felelősségünk van egymás iránt. Kiterjed minden élőlény egészségére és jólétére – függetlenül attól, hogy kettő vagy négy lábuk van, karjuk vagy szárnyuk, beszélnek, ugatnak, nyávognak vagy énekelnek – csakúgy, mint a bolygóra, ahol élnek.  

Elköteleződtünk az élet jobbá tételéért, tudva, hogy állat, ember és környezet elválaszthatatlanul összekapcsolódik. Számunkra a te kutyád testesíti meg az összes kutyát, a te macskád az össze macskát, a te családod az összes családot, ahogyan ez a világ a tiéd, és mind egy család vagyunk. Kormányközi Állategészségügyi csapatunk elkötelezett az állatok egészségének és jólétének javítása mellett világszerte, mert amikor tiszteljük az életet, akkor a bolygó egészségét és jólétét is javítjuk. 

Az oltóanyagok biztosításánál sokkal többet teszünk. Azért járjuk a világot, hogy elérhetővé tegyük az oktatást, az ismereteket, a tudást és az orvoslást Olyan helyeken, mint Malawi és Haiti, gyerekeket oktatunk a kutyákkal való jó kapcsolat kialakítására. Tanzániában együttműködünk a kisbirtokos gazdákkal, hogy megértsük az igényeiket, és segítsünk nekik javítani az állatállomány egészségét, hogy családjuk élelmezése biztonságos legyen. Innovatív technológiát fejlesztünk és alkalmazunk, hogy a védőoltásokra szoruló közösségek ingyen megkaphassák azokat. 

Így dolgozunk, mert tudjuk, mennyire fontos, hogy működőképes megoldásokat nyújtsunk. Tudjuk, hogy minden élet értékes, és a környezet védelme elengedhetetlen a jövőnk szempontjából. A veszettség felszámolása iránti több mint 20 éves elkötelezettségünk, valamint a világ jellemzően legszegényebbeit sújtó zoonotikus betegségekkel – mint például a száj- és körömfájás és a kiskérődzők pestise – kapcsolatos folyamatos kutatásunk és figyelmünk igazolja hitünket, hogy képesek vagyunk és továbbra is képesek leszünk javítani az életminőséget és védeni a környezetet. Ez a küldetésünk. 

Egy családként. Egy az egészség.