VISELKEDÉS ÉS UTAZÁS

A legfrissebb információk és tippek a kutyák képzéséről és szocializálásáról, hogy könnyedén a családod tagjává válhassanak.

AJÁNLOTT

 • 7 MÍTOSZ A KULLANCSOKRÓL

  A kullancsok igen apró, ám annál veszélyesebb élősködők, akiknek az élete függ attól, hogy állatok – például kutyák és macskák – vagy emberek vérét szívják. Ez elég „vámpírosan” hangzik, ugye? Talán ez az oka annak, hogy ennyi mítosz lengi körbe ezeket a kis lényeket, hiszen az emberek félelmükben előbb kezdenek el valótlanságokat kitalálni és azokban hinni, minthogy valóban megértsék és a helyén kezeljék a veszélyt.

  Tudj meg többet >>

 • Minden, amit a leptospirózis fertőzésről érdemes tudni

  Kutyatulajdonosként te is biztosan mindent megteszel, hogy megvédd négylábú barátodat. Sajnos azonban már a kertben vagy épp a helyi parkban is számos olyan veszély leselkedhet rá, amelyek komolyan károsíthatják kutyád egészségét. Az egyik ilyen a leptospirózis, ami egyre több országban jelent jelentős kockázati tényezőt.

  Tudj meg többet >>

 • Ezeket tartsd észben, hogy eredményes legyen cicád állatorvosi vizitje

  Ha macskádat állatorvoshoz viszed, az stresszes lehet. Olvasd el, hogyan készítsd fel macskádat az állatorvosnál tett látogatásra.

  Tudj meg többet >>

 • Szívféreg macskákban – Valóság, nem fikció

  A macskák szívférgességével kapcsolatban van néhány tévhit, amit el kell oszlatni. Minden, amit a macskáról és a szívférgességről tudnod kell, itt található.

  Tudj meg többet >>

 • Szeparációs szorongás megelőzése a kutyánál

  Hogyan segítsünk a szeparációs szorongással küzdő kutyának? Megismerheted a kutyák szeparációs szorongásának leggyakoribb okait és jeleit.

  Tudj meg többet >>

 • STRESSZ A MACSKÁKNÁL

  Macskád sokféleképpen szenvedhet a stressztől. Ez viselkedési problémákhoz vezethet. Kattints ide, hogy megtudd, hogyan kezeld macskád szorongását!

  Tudj meg többet >>