Felhasználási feltételek

A honlap tartalmának felhasználhatóságáról és a használat feltételei

 

A jelen honlapot ("Honlap") látogató felhasználók saját felelősségükre használják. A Honlap látogatásával Ön elfogadja az alábbi feltételeket, amelyeket az Intervet Hungária Kft. bármikor jogosult egyoldalúan megváltoztatni.

 

Információk

 

Az Intervet Hungária Kft. által publikált vagy az oldalon elhelyezett minden szöveges és képi, filmes anyag felhasználása csak az Intervet Hungária Kft. írásos engedélye alapján történhet.

 

Az Intervet Hungária Kft. minden észszerű erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy a Honlapon közölt információk naprakészek, valóságnak megfelelőek és pontosak legyenek. Annak ellenére, hogy a Honlap oldalai hozzáférhetőek bármely ország felhasználói számára, a közölt információk kizárólag Magyarország területén érvényesek.

 

Az Intervet Hungária Kft. nem szavatol a Honlapon található tények, adatok vagy más információ hitelességéért, és nyomatékosan elhárít minden felelősséget és kötelezettséget a Honlapon szereplő információkkal kapcsolatban. Felelősség sem a Intervet Hungária Kft.-t, sem a Honlap készítésében és üzemeltetésében részt vevő feleket nem terheli a Honlap látogatásával kapcsolatban közvetlenül, közvetetten vagy véletlenszerűen felmerülő hibáért, kárért, adatvesztésért, illetve a Honlap tartalmi hibáiért vagy hiányosságaiért.

 

Védjegyek, domainnevek

 

A bejegyzett védjegyek, márkanevek és domainnevek minden esetben az azokat bejegyző cégek kizárólagos tulajdonát képezik. Az Intervet Hungária Kft. által bejegyzett védjegyeket, márkaneveket és domainneveket az Intervet Hungária Kft. írásos engedélye nélkül senki sem jogosult üzleti céllal használni, illetve mindenki köteles tartózkodni az Intervet Hungária Kft. jó hírnevének megsértésétől.

 

Szerzői jog és az információk tulajdonjoga

 

A Honlappal kapcsolatos minden szerzői jog az Intervet Hungária Kft.-t illeti. Az Intervet Hungária Kft. a Honlapon megjelent információkkal kapcsolatos minden további jogát fenntartja.

 

Hivatkozások, linkek

 

Ha Ön a Honlap elhagyásával más internetes honlapra lép át, ezen oldalakon a jelen feltételektől eltérő feltételek érvényesek, továbbá ezen más honlapokon közölt információk helyességéért az Intervet Hungária Kft. abban az esetben sem vállal felelősséget, ha a Honlapon található hivatkozással jutott oda.

 

Irányadó jog és joghatóság

 

A Felhasználó a Honlap látogatásával elfogadja, hogy a Honlap használatából származó vagy azzal kapcsolatos vitákra és követelésekre Magyarország joga alkalmazandó. Az esetleges jogviták eldöntésére Magyarország bíróságai rendelkeznek kizárólagos joghatósággal.